Bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede

Ondernemers die succesvol zijn lijken een zesde zintuig te bezitten voor de uiteenlopende uitdagingen die op hun pad verschijnen, ze maken op het juiste moment de beste keuze. Toch zijn er zaken die zich wellicht onverwacht voordoen, zoals een bedrijfsuitbreiding die sneller komt dan je ingecalculeerd hebt. Dit lijkt op het eerste gezicht een aangename gebeurtenis, toch zijn het dit soort grote veranderingen die een organisatie uit balans kunnen brengen. Wanneer je af en toe even de tijd neemt om de situatie te overzien kun je beter plannen voor de toekomst. Is het fundament van jouw onderneming stevig genoeg om onverwachte gebeurtenissen het hoofd te bieden? Ben je voorbereid op een mogelijke fusie, kun je snel nieuwe werknemers op de loonlijst zetten en is jouw boekhouding schaalbaar? Met een bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede kun je lokaal terecht voor praktische adviezen en doelgerichte ondersteuning. Henny Vernooij is de lokale financieel professional die als lid van het landelijk dekkende OAMKB netwerk opkomt voor de belangen van ondernemers in de regio. Met een frisse blik op fiscaliteiten in combinatie met lokale aanwezigheid, kun je rekenen op een bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede die van aanpakken weet.

Breng jouw administratie nu op orde en profiteer in de toekomst. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met Henny Vernooij van OAMKB.

Bedrijfsvoering met overzicht

Veel ondernemers komen op een punt dat de organisatie in een stroomversnelling terecht komt. Daar zit je op te wachten, houd er wel rekening mee dat je niet ten onder gaat aan je eigen succes. Is jouw organisatie nu al voorbereid op groei in de toekomst, zijn de huidige bedrijfsprocessen op te schalen om te voldoen aan de volgende fase? Je kunt veel problemen voorkomen door nu al te handelen, zo kun je daadwerkelijk succesvol omgaan met groei. Naast boekhoudkundige dienstverlening kan jouw bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede je ook bijstaan met diensten zoals:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarmee Henny Vernooij, bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede je mee kan helpen. Informeer naar de scherpe tarieven en heldere werkwijze.

Bedrijfsadviseur in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede houdt het persoonlijk

Je kunt een biologische teler met een klein moestuintje niet vergelijken met een grootschalige tuinier die levert aan alle supermarkten in Europa. Elke onderneming is uniek, elke ondernemer heeft een verhaal en ambitie. Henny Vernooij kan minstens zo goed luisteren als praten, zonder die gevreesde uurtje-factuurtje mentaliteit. Ook buiten kantooruren kun je contact opnemen, uiteraard ook via digitale kanalen. De online boekhouding is het uitgangspunt, een persoonlijke aanpak maakt lokaal bedrijfsadvies aangenamer en effectiever.

Maak direct kennis met Henny Vernooij, de bedrijfsadviseur van OAMKB.