Juridische hulp in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede

Je hoeft aan een ondernemer binnen het MKB niet uit te leggen dat hij of zij de ogen moet openhouden voor nieuwe ontwikkelingen en innovatieve oplossingen, dat is de aard van het beestje. Toch zijn er zaken waar je zelf niet direct op kunt inspelen, bijvoorbeeld bij juridische vraagstukken. Die moeten gewoon snel opgelost worden door iemand met verstand van zaken. Wist je dat de financieel professional je ook kan bijstaan met juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede? Henny Vernooij is de lokale fiscalist binnen het OAMKB netwerk waar je niet alleen terecht kunt voor de boekhouding en andere diensten op het gebied van administratie en accountancy, ook voor vragen van juridische aard is dit de eerste halte. Om de drempel voor juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede zo laag mogelijk te houden maakt het standaard onderdeel uit van het dienstenpakket zonder meerkosten. En voor situaties waarbij een specialist nodig is kan Henny een beroep doen op een gespecialiseerde HBO jurist die je tegen scherpe tarieven zal bijstaan. Aan welke juridische zaken moet je denken? Bijvoorbeeld een conflict met een afnemer of leverancier, voor advies over een fusie of bij vragen over de lokale wetgeving of het bestemmingsplan.

Ondernemen gaat een stuk beter als je zeker weet dat het recht aan je zijde staat, voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Henny Vernooij van OAMKB.

Rechten krijg je niet, die heb je!

Hoe netjes je ook bent in de onderneming, je kleurt altijd netjes binnen de lijntjes. Toch zul je ooit vragen hebben van juridische aard. In veel gevallen kun je voor juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede direct antwoord krijgen bij het lokale administratiekantoor van OAMKB, en anders schakelt Henny Vernooij iemand voor je in. Aan welk soort vraagstukken moet je denken?

Wanneer je behoefte hebt aan snel en duidelijk juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede kun je direct terecht bij Henny Vernooij van OAMKB. Neem vandaag nog contact op om jouw vraag te stellen.

Juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede van een HBO jurist

We hebben altijd de deur open staan voor vragen van juridische aard, we kunnen helaas niet alle vragen zelf beantwoorden. In dat geval kunnen we direct een beroep doen op één van de vele HBO juristen die aangesloten is bij het OAMKB netwerk. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat de juiste persoon je zal bijstaan. Voor dit soort aanvullende diensten krijg je vooraf een heldere prijsopgave zonder kleine lettertjes. Het is onmogelijk om als ondernemer precies op de hoogte te zijn van alle regels en wetten op landelijk, provinciaal en regionaal niveau.

Informeer naar de mogelijkheden voor gratis juridisch advies in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede bij Henny Vernooij, jouw lokale fiscalist.